1691456.jpg Anne Vertanen

Noniin, eka virallinen takana ja tulevaisuus edessä. Tänään oli siis bc ja kelpieihmisten erikoisnäyttely Huhtiniemessä, erittäin vaihtelevassa säässä. Tuomarina oli Camilla Allnut. Junior Handler kehien aikana paistoi aurinko, mutta kelpojen arvostelun alussa vettä satoi kaatamalla ja ukkonen jyrisi. Onneksi olin vain JH ssa...

Nuorempien sarjassa sain vastaani bordercollien. Tämä ensimmäinen kehässä pyörähtäminen ei mennyt kovin nätisti, kun Kenkku katseli Leenan perään. Kuitenkin voitin nuorempien sarjan ja jatkoin siis myös päivän paras JH-kehään. Vanhemmat voitti Bichon Frisé. Päivän Paras kehässä sain Kenkun esiintymään paremmin. Biisoni oli todella nätisti esiintyvä. Päivän Parhaaksi valittiin kuitenkin Kenkku ja mie.

No, kehän jälkeen odotettiin, että bortsupennut saatiin loppuun jotta voitaisiin ottaa ns. virallinen kuva Päivän Parhaista handlereista. Tässä vaiheessa alkoi vettä ripsiä, kuvan ottamisen jälkeen annoin Kenkun kotiin vietäväksi (lihapullien/ruokasäkin kera). Kävimme ostamassa vohvelit ja sitten alkoi sade.

Näistä kisoista sai arvostelun myös Junior Handlerit. Tosi positiivista =) Sen voitte lukea sitten sivuiltani, josta löytyy myös vähän ajan kuluttua kuvia.

1691461.jpg Anne Vertanen

Tulokset

Nuoremmat:
1/1. Miira Ikonen, kelpie
2. ?, bc

Vanhemmat:

1/2. ?, bichon
2. Pinja Tuukkanen, sheltti
3. Silja Schemeikka, bc
4. Jenni Heikkinen, käppänä
5. Ida Huttunen, enkkusprinkku

ONNEA KAIKILLE!